Momenteel is onze showroom gesloten.
Showroom is gesloten.
Onze showroom
3000m² woonwinkel
Gratis bezorging
Vanaf 200 euro (NL/BE)
Tevredenheidsgarantie
100% klanttevredenheid
Laagste prijsgarantie
Betaal nooit teveel

Eetkamertafel Denver Starfurn mangohout

359,-


Eettafel rond

Ronde eettafel Denver is een industriële eetkamertafel met een hoogte van 76 cm. Het blad van de industriële eettafel van het merk Starfurn is licht golfend door het gebruik van rustieke planken mangohout. De tafel heeft een bladdikte van 6 cm, waarvan 3 cm massief en 3 cm opgedikt is. Het onderstel is een zwarte stalen matrix poot. Het voordeel van een matrix poot is dat je rondom de tafel kunt zitten zonder dat je last hebt van het onderstel. De tafel heeft een diameter van 120,130,140 en 150 cm en 76 cm hoog.

Begin met samenstellen
Advies of hulp nodig?
Neem contact met ons op
Ø120 cm
Ø130 cm (+39,00)
Ø140 cm (+59,00)
Ø150 cm (+79,00)
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Specificaties

Kleur

Naturel

Materiaal

Mangohout

Merk

Onstein huiscollectie

Stijl

Industrieel, Landelijk

Vorm

Rond

Informatie

Eettafel rond

Ronde eettafel Denver is een industriële eetkamertafel met een hoogte van 76 cm. Het blad van de industriële eettafel van het merk Starfurn is licht golfend door het gebruik van rustieke planken mangohout. De tafel heeft een bladdikte van 6 cm, waarvan 3 cm massief en 3 cm opgedikt is. Het onderstel is een zwarte stalen matrix poot. Het voordeel van een matrix poot is dat je rondom de tafel kunt zitten zonder dat je last hebt van het onderstel. De tafel heeft een diameter van 120,130,140 en 150 cm cm en 76 cm hoog.

Een eetkamertafel kopen is lastiger dan je denkt. Met de keuze die je nu maakt moet je ook over een aantal jaren nog tevreden zijn. Uiteraard weten wij dit en zullen wij er alles aan doen om jou tevreden te laten zijn met je aankoop, nu én over een aantal jaren. Bij het maken van een keuze helpen we je dan ook graag. De materialencombinatie van mangohout en staal maakt deze eettafel een industrieel pronkstuk. Gemakkelijk combineren met jouw huidige interieurstijl is dan ook gemakkelijk uit te voeren. Door zijn natuurlijke tint is deze hippe eettafel een absolute sfeermaker in huis.

En, wat vind je van deze?