Velvet banken

Filters
2 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
  1. canyon_onstein_meubelen_bank_filmers_green

    Canyon bank

    € 1.998,-
  2. UrbanSofa Lorenzo

    UrbanSofa Lorenzo

    € 995,-

Velvet bank

De bank in de woonkamer is een belangrijk en groot onderdeel van jouw leefruimte. Niet alleen vanwege zijn grootte, maar ook omdat de bank een van de meest gebruikte meubelstukken in huis is. Het is de plek waar je tot rust komt, waar je plaats neemt voor comfort, gezelligheid, ontspanning en rust en waar je veel tijd doorbrengt met je geliefden. Wanneer je op zoek bent naar een sfeervolle bank dan is de velvet bank absoluut een topkeuze. De bank in velvet stof blijft niet alleen jaren mooi, het geeft jouw woning ook nog eens een luxe en sfeervolle uitstraling. Op deze pagina vind je al onze velvet banken zodat je rustig kunt ontdekken welke het beste bij jou past. Doe inspiratie op en vind de perfecte velvet bank voor bij jou thuis!

De voordelen van een velvet bank

Naast het feit dat de velvet bank een prachtige uitstraling heeft en mooi staat in diverse woonstijlen, heeft deze soort bank nog een aantal extra voordelen ten opzichte van andere banken. Velvet is namelijk ontzettend slijtvast en gaat jarenlang mee zonder dat er grote zichtbare slijtage optreedt. De duurzaamheid van een bank is erg belangrijk gezien de investering die je maakt in het meubelstuk. Ook wanneer je een hond of kat hebt is een velvet bank een echte uitkomst. Het materiaal is namelijk zo dicht op elkaar geweven dat je katten- en hondenharen eenvoudig wegveegt of weghaalt met de stofzuiger. Zoek je dus een geschikte bank voor met dieren, dan is de velvet bank een absolute topper.

Variatie in model, maat en uitvoering

Bij Onstein meubelen hebben we een ruim aanbod van velvet banken zodat we iedereen kunnen voorzien in zijn of haar wensen. Of je nu op zoek bent naar een 2-zits tot 5-zits bank. Een roze, beige zwarte velvet bank of groene velvet bank, een velvet u bank of een hoekbank, je vindt de perfecte velvet bank gegarandeerd in onze collectie. Wanneer je een nieuwe velvet bank gaat kopen is het slim om met een aantal belangrijke dingen rekening te houden. Bedenk van tevoren bijvoorbeeld welke maat mooi zal staan in jouw ruimte zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je de bank besteld hebt. Je kunt de maten van de bank eenvoudig uitdenken op de grond door de plek af te tapen. Zo krijg je een helder beeld van de beschikbare ruimte. Ook de kleur van de bank is een keuze waar je voor aankoop alvast goed over na moet denken. Bij vragen of behoefte aan advies staan onze adviseurs uiteraard voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen.

Velvet bank kopen bij Onstein Meubelen

Wil je graag binnen de kortste keren al kunnen genieten van je nieuw gekozen velvet bank van Onstein? Bestel jouw nieuwe bank dan eenvoudig via onze website! De bank wordt, mits je woonachtig bent in België of Nederland, kosteloos bij je thuisbezorgd. Bij vragen over onze velvet banken of voor advies kun je altijd terecht bij onze vriendelijke medewerkers. We zijn te bereiken op 0575-514537 of per e-mail via [email protected]. Wil je onze banken in het echt uitproberen? Kom dan eens langs bij onze showroom in Zutphen! Hier vind je 3000m2 vol met de mooiste meubelen.