Hoekbanken modern

Filters
23 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bonn Hoekbank van Chill-Line

  Bonn Hoekbank van Chill-Line

  € 2.499,-
 2. Hoekbank Grover Het Anker

  Hoekbank Grover Het Anker

  € 2.798,-
 3. Hoekbank Detroit / Dublin Het Anker

  Hoekbank Detroit / Dublin Het Anker

  Vanaf € 2.679,-
 4. MySofa hoekbank Teddy | Antraciet | Divan Links + 2,5 zits

  MySofa hoekbank Teddy | Antraciet | Divan Links + 2,5 zits

  € 1.495,-
 5. het_anker_shadow_hoekbank_modern_onstein_meubelen

  Shadow hoekbank Het Anker

  € 2.495,-
 6. Jones_hoekbank_onstein_meubelen_het_anker_stoer

  Hoekbank Jones

  € 1.598,-
 7. weaver_het_anker_hoekbank_onstein_meubelen_zutphen

  Weaver hoekbank Het Anker

  € 2.989,-
 8. savanna_hoekbank_het_anker_onstein_meubelen_stof

  Hoekbank Savanna Het Anker

  € 2.769,-
 9. lars_hoekbank_onstein_meubelen_voorraad_sale

  Hoekbank Lars

  € 1.397,-
 10. het_anker_sassari_onstein_meubelen_hoekbank_leder_africa_natur

  Sassari bank - Het Anker

  € 1.426,-
 11. jules_easy_sofa_hoekbank_onstein_meubelen_jules_stoer_zutphen

  Jules hoekbank Easy Sofa

  € 1.699,-
 12. platani_onstein_meubelen_easy_sofa_rib_hoekbank

  Hoekbank Platani Easy Sofa

  € 1.499,-
Pagina

Hoekbank modern

Een bank neemt een centrale plaats in binnen vaak de woonkamer. Steeds vaker kiezen mensen voor de hoekbank modern. In ons aanbod vind je een mooi aanbod hoekbank modern. Sterker nog, we bieden de hoekbank landelijk modern in tal van verschillende uitvoeringen. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje en ontdek ons mooie aanbod.

Geschikt voor zowel de kleine als de grote ruimte

De hoekbank past in zowel de kleinere als de grotere ruimte. Ook wordt de hoekbank modern gebruikt om een ruimte te verdelen in meerdere delen. Dan dient de hoekbank dus nadrukkelijk als scheidingswand. Daardoor kun je een ruime kamer gemakkelijk ‘breken’. Je kunt er eveneens voor kiezen om de hoekbank modern strak middenin een ruimte te plaatsen. In dat geval wordt het meteen de eyecatcher van de ruimte. Voordeel van de hoekbank modern design is wel het grote aantal zitplaatsen. Je kunt er in de meeste gevallen prima met heel het gezin op plaatsnemen. En in bepaalde gevallen en bij de ruimste uitvoeringen kun je gewoon allemaal liggen of hangen.

Combineer de hoekbank modern met andere meubels

In ons aanbod van de hoekbank modern vind je banken van verschillende afmetingen. Eventueel combineer je de hoekbank die je soms ook prima zelf samen kunt stellen door zelf de elementen te kiezen. Kies je voor een hoekbank modern, denk dan wel altijd aan de loopruimte. Plaats de bank bij voorkeur niet direct tegen de muur, maar houd altijd enkele centimeters over. Die ruimte zou je kunnen invullen met bijvoorbeeld een side table.

De ideale bank om te ontspannen

In alle gevallen is de hoekbank modern strak een bank om op te ontspannen. Het geldt zelfs als de ultieme relaxplek, samen met heel je gezin. Je viert een goed gesprek, zit er onderuit gezakt, ontspant er met de benen op tafel en kijkt er samen met je gezin naar de televisie. Bovendien is de bank dan ook het centrale punt van een huis, daar waar je samenkomt en de dag bespreekt.

Laat je verrassen door het aanbod en de aantrekkelijke prijzen

De hoekbank modern de wij aanbieden zijn stuk voor stuk eigentijds en al even aantrekkelijk geprijsd. Veel mensen gaan ervan uit dat de hoekbank en zeker de hoekbank antraciet modern -een zeer populaire kleur- standaard erg duur is. Niets is minder waar. Je checkt dat gemakkelijk in onze webshop, waar je verrast met een mooie serie hoekbanken modern. Ook onze service staat hoog aangeschreven, zoals dat ook geldt voor de kwaliteit die wij je kunnen bieden. Daarmee zijn we simpelweg jouw ideale partner wanneer je zoekt naar de hoekbank modern. Dat om de prijzen en de service en zeker ook de kwaliteit van de geleverde banken.