Hoekbank 5 zits

Filters
7 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
 1. het_anker_shadow_hoekbank_modern_onstein_meubelen

  Shadow hoekbank Het Anker

  € 2.495,-
 2. Jones_hoekbank_onstein_meubelen_het_anker_stoer

  Hoekbank Jones

  € 1.598,-
 3. weaver_het_anker_hoekbank_onstein_meubelen_zutphen

  Weaver hoekbank Het Anker

  € 2.989,-
 4. savanna_hoekbank_het_anker_onstein_meubelen_stof

  Hoekbank Savanna Het Anker

  € 2.769,-
 5. het_anker_sassari_onstein_meubelen_hoekbank_leder_africa_natur

  Sassari bank - Het Anker

  € 1.426,-
 6. $_84

  Robin U-bank

  € 2.098,-
 7. luca_hoekbank_onstein_meubelen_zitform

  Luca hoekbank

  € 1.895,-

Hoekbank 5 zits

Heb je een mooie, grote en ruime woonkamer en ben je nog op zoek naar een comfortabele bank om het geheel een beetje op te vullen? Overweeg dan eens om een 5 zits hoekbank aan te schaffen. Een hoekbank 5 zits is namelijk zeer geschikt voor grote, ruime woonkamers. Een enkele 2 of 3 zits bank kan dan al snel uit proportie ogen. Met een hoekbank 5 zits heb je daar geen last van! Bovendien heb je dan alle ruimte om vrienden, familie en kennissen uit te nodigen en kun je na een lange dag werken lekker onderuit zakken op de bank. Bij Onstein Meubelen kun je jouw hoekbank 5 zits helemaal zelf samenstellen zoals jij dat wenst. Op deze pagina vind je de banken die wij momenteel in ons assortiment hebben. Klik op de gewenste bank om te zien wat de mogelijkheden en opties zoal zijn.

Het comfort van een 5 zits bank hoekbank

Een hoekbank 5 zits is zo opgebouwd dat er een comfortabele zitplek is voor maar liefst vijf personen. Ideaal dus voor grote gezinnen! Valt er iets te vieren, zoals een verjaardag bijvoorbeeld? Dan komt jouw grote hoekbank natuurlijk goed van pas. Met een mooie hoekbank 5 zits in de woonkamer kunnen al jouw gasten namelijk comfortabel zitten. Je hoeft geen stoelen meer overal en nergens vandaan te toveren want er is plek zat. Maar ook wanneer je alleen bent of samenwoont, kan een hoekbank 5 zits de perfecte bank voor jou zijn. Bij een standaard 2, 2,5 of 3 zits bank heb je vaak een hocker of voetenbankje nodig om lekker met de voeten omhoog te kunnen zitten. Bij een hoekbank 5 zits hoef je die, vanwege de opstelling van de bank, niet meer los aan te schaffen. Je kunt direct lekker onderuit zakken op je ruime bank. Een hoekbank met vijf zitplekken kan op verschillende manieren worden opgebouwd. Zo kan de hoekbank bestaan uit twee 2,5 zits met daartussen een hoekelement, maar ook een 3 zits deel plus een 2 zits deel behoort tot de mogelijkheden.

Keuze uit verschillende stoffen

Bij Onstein Meubelen kun je jouw hoekbank 5 zits aan laten passen aan jouw wensen en voorkeuren. Of jouw gekozen bank deze mogelijkheid heeft, kun je eenvoudig terugzien op onze website. Wanneer je de gewenste bank aanklikt, krijg je namelijk een lijst met alle mogelijke opties te zien. Zo heb je bij ons bijvoorbeeld de keuze uit verschillende stoffen. Van microvezel en microleder tot echt leer. Elke stofsoort heeft zo zijn eigen kenmerken en eigenschappen en is te verkrijgen in verschillende kleuren. Zo zit er voor ieder wel wat wils tussen. Dus ook voor jou!

Stel jouw hoekbank 5 zits samen bij Onstein Meubelen

Wanneer je jouw hoekbank 5 zits samenstelt bij Onstein Meubelen profiteer je van vele voordelen. Zo betaal je bij ons nooit teveel. Dit komt omdat wij de laagste prijzen kunnen garanderen. Bovendien kunnen we jou verzekeren dat je 100 procent tevreden zult zijn met jouw aankoop. Daar doen we ons uiterste best voor. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar, online en in onze winkel in Zutphen. Proefzitten op een hoekbank 5 zits? Wij heten je van harte welkom!