Eettafels

Filters
9 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
 1. ronde_eettafel_onstein_meubelen_mango_hout_ronde_tafel_voorraad

  Eetkamertafel Denver Starfurn | Rond | Mangohout | 120 cm

  € 359,-
 2. eetkamertafel_rond_arlington_onstein_meubelen_mango

  Eetkamertafel Arlington mangohout rond Ø 120cm Starfurn

  € 399,-
 3. eetkamertafel_rond_arlington_onstein_meubelen_mango

  Eetkamertafel Arlington mangohout rond Ø 130cm Starfurn

  € 439,-
 4. eetkamertafel_rond_arlington_onstein_meubelen_mango

  Eetkamertafel Arlington mangohout rond Ø 150cm Starfurn

  € 479,-
 5. ronde_eettafel_mango_rond_sale_onstein_meubelen

  Mango eettafel rond Ø 130 cm

  € 399,-
 6. lynn_ronde_eettafel_marmer_onstein_meubelen_design_zwart

  Eetkamertafel Lynn rond | zwart marmer

  € 569,-
 7. eettafel_lynn_onstein_meubelen_marmer_onstein_meubelen_rond_design

  Eetkamertafel Lynn rond | Wit marmer

  € 569,-
 8. mango_eettafel_rond_denver_onstein_meubelen

  Eetkamertafel Denver Starfurn mangohout

  € 359,-
 9. zwart_eettafel_mango_rond_onstein_meubelen_new_york

  Eettafel rond zwart mango New York Starfurn

  € 379,-

Eettafels

Genieten van de heerlijkste gerechten en urenlang tafelen doe je aan een fijne eetkamertafel. Wil je een nieuwe eettafel kopen? Dan denk je daar natuurlijk uitgebreid over na. Hoe groot moet de tafel zijn, hoeveel stoelen moeten eraan geschoven kunnen worden en in welke stijl wil je de eettafel hebben? Allemaal belangrijke afwegingen. Je zult er tenslotte elke dag aan zitten. Onstein Meubelen heeft een uitgebreide collectie aan eetkamertafels met uiteenlopende stijlen, kleuren en materialen.

Verschillende vormen voor de eettafel

Er zijn vier verschillende vormen waaruit de eettafel gekozen kan worden. Het is belangrijk om van tevoren goed na te denken over de vorm. Elke vorm heeft namelijk zijn voor- en nadelen. Bij Onstein Meubelen hebben we verschillende vormen.

Ronde eettafel

De ronde eettafel is ideaal voor kleinere eetruimtes. De ronde eettafel heeft geen hoeken, waardoor er gemakkelijk om de tafel heen gelopen kan worden. Daarnaast is deze tafel ideaal wanneer je een gezin hebt met jonge kinderen. Het hoofd kan niet gestoten worden tegen de tafel. Ook voor een spelletjesavond of diner is deze tafel perfect. Iedereen kan eenvoudig bij het midden van de tafel en niemand zit aan de uiteinden. Door de efficiënte benutting van ruimte is deze tafel een leuke optie in vele huishoudens.

Vierkante eettafel

De vierkante eettafel is ook een zeer geschikte tafel voor kleine ruimtes. De eettafel is perfect voor mensen die van strakke vormen houden. De tafel is ook regelmatig terug te zien als extra tafel in de keuken, waar met zijn tweeën aan ontbeten/geluncht kan worden. Daarnaast zit je met een vierkante tafel tegenover elkaar, waardoor je iedereen aan de tafel goed kunt zien. Dit bevordert een goed gesprek.

Rechthoekige eettafel

De rechthoekige eettafel is een vorm eettafel die al eeuwenoud is. Deze vorm zal ook zeker in de toekomst populair blijven. De tafel is perfect voor de ruimtelijke eetruimtes. De rechte lijnen van de eettafel zorgen voor een strakke en landelijke uitstraling. Wanneer je een grote variant kiest, kunnen veel gasten plaatsnemen aan de tafel. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de rechthoekige tafel tegen de muur aan te schuiven.

De ovale eettafel

De ovale eettafel is een minder formele vorm dan de rechthoekige eettafel. Een ovale tafel is geschikt wanneer je voldoende ruimte hebt om de eettafel te plaatsen. Er kunnen eenvoudig gasten langskomen om te eten. Perfect wanneer je vaak vrienden en familie over de vloer hebt. Daarnaast zorgt de ovale tafel voor een speels effect. De meeste lijnen in het interieur zijn recht, een ovale eettafel breekt deze ruimte door zijn ronde vormen.

Eettafels van verschillende materialen

Onze eetkamertafels zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen. De populairste modellen zijn gemaakt van de volgende materialen.

Eikenhouten eettafels

wie een eikenhouten eettafel koopt, heeft een tafel te pakken die tegen een stootje kan! Deze houtsoort is een sterk en hard hout wat wordt afgewerkt met olie of een soft touch lak, waarmee we de kleur van het eiken kunnen bepalen. Hoogwaardige kwaliteit dus!

Acaciahouten eettafels

Acaciahout is een massieve loofhoutsoort die afkomstig is van eco- vriendelijke plantages. De artistieke kenmerken van acacia zijn de fijne nerf, vlam tekening en de wisselende kleurschakeringen. Haarscheuren, windbarsten, oneffenheden en noesten zijn littekens die het leven van de boom weergeven. Het hout heeft van nature een rode gloed, deze kleur van het acaciahout zal na verloop van tijd, door Uv-straling, lichter en warmer worden. Acaciahout producten worden vaak geleverd met een boomstamkant, dit geeft een speels uiterlijk aan bijvoorbeeld je eetkamertafel.

Teakhouten eettafels

Teakhouten eettafels zijn stevig en robuust. Het teakhout is een duurzame hardhout uit Azië. Het voelt zacht aan en is uniek in zijn uitstraling door zijn grove nerf en meerdere noesten. Houd je van een stoere uitstraling? Dan is een eettafel van teak echt iets voor jou!

Eettafels van mangohout

Tafels van mangohout hebben allemaal een eigen gezicht. Mangohout is een Aziatische houtsoort met een karakteristieke persoonlijkheid. Dit hout bevat van nature vele kleurschakeringen, hierdoor heeft het hout een bijzonder warme uitstraling. Dankzij de specifieke structuur, met duidelijke knoesten en natuurlijke haarscheurtjes, raak je niet uitgekeken op dit unieke stukje natuur in je huis.Bestel online of komt langs is onze showroom.

Eettafel kopen

Wil je een eettafel kopen? Maar kun je nog geen keuze maken? Bij Onstein Meubelen kun je terecht voor een persoonlijk interieuradvies in onze 3300 m2 sfeervolle showroom en ons deskundig en vriendelijk personeel staat met raad en daad voor je klaar bij het uitkiezen van de juiste eetkamertafel. Het is handig om de afmetingen van de ruimte waar je nieuwe tafel komt te staan mee te nemen om te voorkomen dat je een te grote of te kleine uitkiest. Je kunt ook bij ons online een eettafel kopen de service en garantie blijft uiteraard gelijk! Tot ziens bij Onstein Meubelen.