Pillars

Filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pilaar decoratie

Stel je voor, een huis dat tot in de puntjes verzorgd is, met alle decoratie precies op de juiste plek én in evenwichtig balans. Dat is lekker thuiskomen toch? Weet je niet precies hoe je jouw huis het beste kan decoreren, dan is pilaar decoratie wellicht jouw (sh)oplossing! Met pilaar decoratie breng je een vleugje elegantie, luxe en gezelligheid in huis. Pilaar decoratie is jouw perfecte go-to voor wanneer je op zoek bent naar een handige en knappe bijzettafel, of wanneer je jouw huiskamer, keuken of slaapkamer een stuk sierlijker wil maken. Ben je nieuwsgierig hoe pilaar decoratie jouw huis op kan pimpen? Binnen het assortiment van Onstein Meubelen vind je binnen een handomdraai jouw nieuwe favoriete decoratie pilaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel onze webshop en kijk je ogen uit!

Wat is pilaar decoratie?

Decoratieve pilaren voor in huis zijn verticale structuren (blokken) die je kan gebruiken om jouw interieur op te pimpen en mooier te maken. Waar een pilaar normaal gesproken bedoeld is om huizen te ondersteunen, is dit niet het doel van een decoratie pilaar; het is puur om jouw huis er een stukje mooier uit te laten zien. Pilaar decoratie komt voor in verschillende stijlen, materialen en maten; je kunt dus kiezen voor een pilaar die perfect past bij jouw huis!

Waar plaats je pilaar decoratie?

Pilaar decoratie kan worden geplaatst op elke plek in je huis; vaak wordt er gekozen voor een plek waar de pilaar opvalt. Zo kan je ze in je woonkamer plaatsen, en er een mooie bloempot op plaatsen, in de gang plaatsen met een prachtige plant erop, of in de keuken waar je ter decoratie een fles wijn op de pilaar decoratie plaatst.

In welke materialen komen decoratieve pilaren voor?

Pilaren die ter decoratie dienen zijn over het algemeen gemaakt van hout, marmer of metaal, en kunnen worden versierd met verschillende ontwerpelementen zoals gravures of zelfs ingebouwde verlichting! Bij Onstein Meubelen scoor je mooie decoratieve pilaren, die je zelf nog kan pimpen voor het extra effect!

Ontdek onze collectie pilaar decoratie online of in onze showroom!

Wil je graag online winkelen, of houd je toch liever van het ‘’echte’’ shoppen? Zowel onze showroom in Zutphen als onze online webshop staan klaar voor jouw perfecte pilaar ervaring! We helpen je natuurlijk graag bij het maken van de juiste keuze; neem daarvoor gerust contact met ons op! De kwaliteit van onze decoratie is om over naar huis te schrijven, en de prijzen zijn ontzettend betaalbaar. Een goede prijs-, kwaliteitverhouding dus; wat wil je nog meer?!

Contact

Heb je vragen over ons assortiment, wil je graag advies ontvangen of wil je om een andere reden contact met onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op; wij zijn bereikbaar via 0575-514537. E-mailen kan natuurlijk ook; stuur een e-mail naar [email protected]!