Ladekasten

Filters
6 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ladekast Cotia

  Ladekast Cotia

  € 299,-
 2. Ladekast_Santos_44x30x82_5_Cm_Perspectief1

  Ladekast Santos

  € 249,-
 3. Ladekast_Tampa_Rough_Mangohout_50x30x105_cm_Perspectief

  Ladekast Tampa

  € 379,-
 4. Ladekast_Bolivia_Rough_Mangohout_Zwart_metaal_50x30x83_cm_Perspectief

  Ladekast Bolivia

  € 249,-
 5. Ladekast_Chili_Zwart_Mangohout_50x30x105_cm_Perspectief

  Ladekast Chili

  € 379,-
 6. ladekast_brussels_rough_mangohout_zwart_metaal_45x30x75_cm_perspectief_1

  Ladekast Brussels

  € 299,-

Ladekasten

Stel je voor, je stapt de voordeur in en de gang is netjes en strak. De schoenen staan niet in de weg, handschoenen liggen niet onder de kapstok en sjaals hangen niet overal waar je kijkt. Hoe je dit bereikt? Door het plaatsen van ladekasten op plekken waar je het graag netjes houdt; zo kan je ladekasten plaatsen in de gang en ervoor zorgen dat ieder gezinslid een eigen lade krijgt. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het opbrengen van kleding, prulletjes in de schuur of kelder, en spelletjes in de woonkamer. Kasten zijn ontzettend praktisch in gebruik, maar daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Daar komen ladekasten natuurlijk ontzettend goed van pas. Bij Onstein Meubelen ben je aan het juiste adres voor de mooiste ladekasten. De kwaliteit van de ladekasten van Onstein Meubelen is om over naar huis te schrijven en daarbij betaal je voor de ladekasten in onze webshop uiteraard nooit te veel. Kortom, ben je op ladekasten-jacht? Dan ben je bij Onstein Meubelen aan het juiste adres! Kijk snel verder en sla je slag!

Wat zijn ladekasten?

Een ladekast is een meubelstuk met meerdere laden, ontworpen om opslag en organisatie te bieden voor diverse items. Meestal worden ladekasten gemaakt van hout, metaal of kunststof; de laden in de kast kunnen soepel open en dicht waardoor het gemakkelijk is om er materialen in of juist uit te halen. Ladekasten worden vaak gebruikt in slaapkamers voor het opbergen van kleding, ondergoed en accessoires, maar zijn dus ook geschikt voor andere kamers in het huis, zoals de woonkamer, keuken of studeerkamer; zo kan je jouw spullen netjes bewaren. Ladekasten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen, waardoor ze naast praktisch ook esthetisch heel knap in jouw huis passen!

Wat voor soorten ladekasten vind je bij Onstein Meubelen?

Van houten ladekasten met een bruine kleur, tot ladekasten met metalen poten en geheel in zwart gewaad; bij Onstein Meubelen kan je je hart ophalen als je op zoek bent naar een ladekast die én praktisch, én stijlvol én goed bij je huis past! Ben je benieuwd wat de ladekasten van Onstein Meubelen voor jouw huis kunnen doen? Neem dan gerust contact op voor advies met één van onze Onstein Meubelen-specialisten!

Ontdek onze collectie ladekasten online of in onze showroom!

Of je nou van shoppen in onze ontzettend grote showroom in Zutphen houdt, of toch liever vanaf huis onze webshop op het internet doorscrollt; hoe je je producten ook bij ons aanschaft, we zorgen natuurlijk voor de beste kwaliteit en service. Wil jij ladekasten kopen? Dan zit je bij Onstein Meubelen – met onze uitstekende kwaliteit en lage prijzen – helemaal goed! Ladekasten hout, metaal, bruin of zwart; alles om te voorzien in stijlvolle en handige kasten!

Contact

Ben je benieuwd naar de beste kasten voor in jouw woning, heb je vragen over de kasten in ons assortiment of wil je iets weten over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers; ze staan je met alle liefde te woord en helpen je uiteraard zo goed mogelijk verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0575-514537. Liever contact per e-mail? Mail dan op [email protected]!