Mangohouten wandkasten

Filters
23 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
 1. vakkenkast_zwart_mangohout_denver_onstein_meubelen_zwart

  Vakkenkast Denver Zwart Starfurn | Supreme | XXL

  € 1.229,-
 2. vakkenkast_mangohout_zwart_visgraat_new_york_onstein_meubelen

  Vakkenkast New York Starfurn | Supreme | XXL

  € 1.299,-
 3. vakkenkast_arlington_visgraat_mangohout_onstein_meubelen_industrieel

  Vakkenkast Arlington | Supreme | XXL Starfurn

  € 1.249,-
 4. Starfurn Supreme XXL

  Vakkenkast Denver Starfurn | Supreme | XXL

  € 1.199,-
 5. kabinet_meidenkast_omaha_mango_zwart_onstein_meubelen_zwart_mangohout

  Kabinet kast Omaha Black | 100 cm Starfurn

  € 699,-
 6. omaha_boekenkast_mango_zwart_onstein_meubelen_mangohout

  Boekenkast Omaha Black | 55 cm Starfurn

  € 749,-
 7. omaha_black_onstein_meubelen_mango_zwart_kast_wandkast

  Boekenkast Omaha Black | 90 cm Starfurn

  € 1.049,-
 8. arlington_wandkast_sidetafel_onstein_meubelen

  Sidetable Arlington | 2 lades

  € 389,-
 9. buffetkast_mangokast_frenso_industrieel_onstein_meubelen_metaal

  Vitrinekast Fresno 160 cm

  € 1.249,-
 10. boaz_vitrinekast_mangohout_onstein_meubelen_groot Aanbieding

  Vitrinekast Bazel XXL

  Speciale prijs € 1.595,- Normale prijs € 1.859,-
 11. boaz_vitrinekast_onstein_meubelen_mango_mangohout

  Vitrinekast Bazel

  € 995,-
 12. STF-8701-540x542

  Vakkenkast Denver Black Starfurn | Mangohout en staal | 90 cm

  € 995,-
Pagina

Mangohouten wandkasten

In de wereld van interieurdesign is de keuze van meubilair niet alleen een kwestie van functionaliteit, maar ook van stijl en persoonlijkheid. Bij Onstein Meubelen hebben we een bijzondere favoriet: onze prachtige mangohouten wandkasten. Onze mangohouten wandkasten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel. Ze bieden voldoende opbergruimte voor jouw favoriete boeken, servies, of decoratieve items, en kunnen dienen als een opvallend middelpunt in elke kamer.

Waarom kiezen voor mangohout?

Mangohout is een opvallend duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dat zich uitstekend leent voor meubeldesign. De warme, rijke tinten van mangohout brengen een natuurlijke warmte in jouw woonkamer of keuken, en de unieke houtnerf voegt een authentiek karakter toe aan elk stuk.

Daarnaast heeft mangohout een natuurlijke schoonheid en warmte die het tot een aantrekkelijke keuze maakt voor meubelstukken. De unieke houtnerf en warme tinten voegen karakter en charme toe aan elk item, waardoor het een tijdloze uitstraling krijgt. Mangohout is ook relatief stevig en duurzaam, wat betekent dat meubels gemaakt van dit hout lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Het is een veelzijdig materiaal dat goed kan worden bewerkt, waardoor het geschikt is voor verschillende ontwerpstijlen.

Het assortiment aan wandkasten

Of je nu op zoek bent naar opbergruimte voor boeken, servies, decoratieve items of meer, we hebben de perfecte mangohouten wandkast voor jou! Een populaire keuze zijn onze mangohouten boekenkasten, die niet alleen functioneel zijn voor het organiseren van jouw literaire schatten, maar ook een esthetische meerwaarde bieden aan jouw interieur. Deze boekenkasten variëren in grootte en stijl, van slanke, moderne ontwerpen tot meer traditionele en klassieke uitvoeringen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van opbergruimte en weergave, bieden onze mangohouten kabinetkasten en vakkenkasten een ideale oplossing. Een veelzijdige opbergruimte met open vakken en soms lades, waardoor je items gemakkelijk kunt bereiken en tegelijkertijd een modern designelement in jouw ruimte kunt introduceren. Ten slotte bieden onze vitrinekasten met glazen panelen een elegante manier om jouw kostbare items te tonen terwijl ze worden beschermd tegen stof en beschadiging.

Mangohouten wandkasten kopen in de showroom of online!

Raak je als maar enthousiaster bij elke zin die je leest in deze blog? Dan is het misschien wel tijd om bij ons een kijkje te nemen op de website. Waarvoor zoek je een wandkast en welke mangohouten wandkast past binnen jouw interieur? Je dient er natuurlijk goed over na te denken. Voordat je investeert in een wandkast is het nooit verkeerd om eerst een kijkje te nemen! Daarom ben je van harte welkom bij onze showroom in Zutphen. Zo kun je rustig bekijken welke kasten er allemaal zijn en welke kast er bij jou past!

Contact

Wil je graag nog extra informatie over onze mangohouten wandkasten of heb je vragen over een van onze andere producten? Geen probleem! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen door een belletje te doen naar 0575-514537 of je kan een mail sturen naar [email protected]!