Momenteel is onze showroom geopend!
Showroom is geopend!
Onze showroom
3000m² woonwinkel
Gratis bezorging
Vanaf 200 euro (NL/BE)
Tevredenheidsgarantie
100% klanttevredenheid
Laagste prijsgarantie
Betaal nooit teveel

Toont alle 13 resultaten

 • Barkast Jack

  Levertijd: 6–8 weken
  Levering: Gratis

  1889,-
 • Bombay wandkast 120cm

  Levertijd: 6 – 8 weken
  Levering: Gratis

  1098,-
 • Bombay wandkast 80 cm

  Levertijd: 6 – 8 weken
  Levering: Gratis

  989,-
 • Care wood teakfix 250 ml

  Levertijd: 2 – 4 dagen

  9,95
 • Dressoir como teak 180 cm

  Levertijd: 6 – 8 weken
  Levering: Gratis

  559,-
 • Rocci dressoir

  Levertijd: 6 – 8 weken
  Levering: Gratis

  959,-
 • Teak boekenkast Como 160cm

  Levertijd: 6 – 8 weken
  Levering: Gratis

  689,-
 • Teak eettafel Rocci ovaal

  Levertijd: 5 – 10 werkdagen

  995,-
 • Teak kast Rocci industrieel

  Levertijd: 6 – 8 weken
  Levering: Gratis

  1789,-
 • Teak tv kast Rocci

  Levertijd: 6 – 8 weken
  Levering: Gratis

  649,-
 • Teak vitrinekast Rocci

  Levertijd: 6 – 8 weken
  Levering: Gratis

  979,-
 • Teakfix wood care kit 250 ml

  Levertijd: 2 – 4 dagen

  17,50
 • Tv meubel Como teak 130 cm

  Levertijd: 6 – 8 weken
  Levering: Gratis

  289,-
 • Een sterke en duurzame  teak kast

  Bij het uitzoeken van een geschikte kast kijk je meestal eerst of je het mooi vindt. Toch is het ook belangrijk om te kijken naar het materiaal van de kast. Zo kom je er ten eerste achter of een kast past in jouw woonruimte. Ten tweede kun je een inschatting maken hoe lang de kast daar kan staan. Voor de keuze voor een kast die lang in jouw woonruimte kan staan zou je eens een teak kast moeten overwegen. Deze kast heeft een prachtige uitstraling en veel voordelen. Een teak kast is een kast gemaakt van teakhout, een harde houtsoort uit Zuidoost-Azië. Onstein Meubelen heeft een breed aanbod aan stijlvolle teak kasten voor verschillende doeleinden.

  Een kast van teakhout: sterk, duurzaam en stijlvol

  Probeer jij te zoeken naar kast voor altijd? In dat geval zoek je naar een teakhouten kast. Een teak kast is namelijk een erg duurzame kast en kan niet verrotten. Zo is het bestemd tegen alle weersomstandigheden. Je kan er dus vanuit gaan dat we spreken over een sterke houtsoort, ook omdat er zowel binnen- als buitenmeubelen van gemaakt wordt. Daarnaast heeft een teak kast een lichtbruine tot goudbruine kleur. Met deze kleur zorgt een teakhouten kast voor een warme sfeer in jouw huis. Een ander voordeel van deze kast is dat het hout niet zal verkleuren.

  Verschillende soorten kasten in teakhout

  Ben je op zoek naar een duurzame kast met een warme uitstraling? Onstein Meubelen heeft een breed aanbod aan verschillende teakhouten kasten. Zo hebben wij teakhouten kasten in de vorm van een dressoir, boekenkast en tv-kast. Zo is er voor iedere ruimte in jouw huis een geschikte kast en kan je jouw spullen netjes opbergen. Het teakhout geeft daarbij een warme uitstraling en is een duurzame en sterke houtsoort. Wees daarom niet bang om er bijvoorbeeld grote objecten, zoals jouw tv, op te plaatsen. Dat houdt de kast namelijk makkelijk.

  Teakhouten kast kopen

  Waarom je juist jouw teakhouten kast moet kopen bij ons? Als je jouw teak kast online bestelt, profiteer je van gratis verzending vanaf €200. Wil je liever jouw kast in het echt bekijken? Bezoek dan eens Onstein Meubelen in Zutphen. Onze winkel is meer dan 3000 vierkante meter groot en alle meubelen zijn met eigen ogen te bekijken. Zo heb je keuze uit verschillende soorten teak kasten, waaronder dressoirs en boekenkasten. Natuurlijk kan je terecht bij één van onze specialisten wanneer je vragen of twijfels hebt. Zo vind je gegarandeerd jouw teak kast. We zien je graag bij Onstein Meubelen!