Mangohouten kasten

Filters
50 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
 1. denver_boekenkast_mangohout_onstein_meubelen_lades_industrieel

  Boekenkast Denver STARFURN | Mangohout en staal | 2 lades

  € 399,-
 2. boekenkast_mangohout_onstein_meubelen_denver_mangohout

  Boekenkast Denver Starfurn | Mangohout en staal | 1 deur

  € 449,-
 3. boekenkast_mangohout_zwart_onstein_meubelen_industrieel

  Boekenkast Boaz Black Starfurn | 3 lades

  € 559,-
 4. boekenkast_mangohout_zwart_onstein_meubelen_industrieel

  Boekenkast Boaz Black Starfurn | 1 deur

  € 589,-
 5. boekenkast_onstein_meubelen_boaz_mangohout

  Boekenkast Bazel 3 lades

  € 519,-
 6. boekenkast_onstein_meubelen_boaz_mangohout

  Boekenkast Bazel 1 deur

  € 499,-
 7. vakkenkast_zwart_mangohout_denver_onstein_meubelen_zwart

  Vakkenkast Denver Zwart Starfurn | Supreme | XXL

  € 1.229,-
 8. vakkenkast_mangohout_zwart_visgraat_new_york_onstein_meubelen

  Vakkenkast New York Starfurn | Supreme | XXL

  € 1.299,-
 9. vakkenkast_arlington_visgraat_mangohout_onstein_meubelen_industrieel

  Vakkenkast Arlington | Supreme | XXL Starfurn

  € 1.249,-
 10. Starfurn Supreme XXL

  Vakkenkast Denver Starfurn | Supreme | XXL

  € 1.199,-
 11. kabinet_meidenkast_omaha_mango_zwart_onstein_meubelen_zwart_mangohout

  Kabinet kast Omaha Black | 100 cm Starfurn

  € 699,-
 12. omaha_boekenkast_mango_zwart_onstein_meubelen_mangohout

  Boekenkast Omaha Black | 55 cm Starfurn

  € 749,-
Pagina

CREEER WARMTE MET EEN MANGOHOUTEN KAST VAN ONSTEIN

Van boekenkasten of vitrinekasten tot kledingkastenen en van dressoirs of ladekasten tot TV-meubels; Onstein Meubelen wist in zijn bijna vijftigjarig bestaan immer in te spelen op de laatste trends. De trend van nu en voor de toekomst zijn duurzame meubels, waarin vooral de mangohouten kasten een belangrijke rol spelen. Omdat mangohout niet alleen duurzaam is, maar ook uiterst sfeervol. De warme en robuuste uitstraling van mangokasten weten onze klanten telkens weer te boeien; kom zelf naar Onstein Meubelen en laat je inspireren voor een mangohout kast!

Kast industrieel mango brengt extra sfeer

De keuze van Onstein Meubelen voor een breed en verrassend assortiment aan kast industrieel mango meubels bleek een schot in de roos. De combinatie van metaal en mangohout heeft een geweldig effect dat de aspecten strak en functioneel combineert met warmte en een robuuste uitstraling. Dit industriële aspect komen je tegen bij een veelvoud aan mangohout kasten: Mango kasten staan garant voor duurzaamheid. Nadat de mangoboom enkele jaren zijn heerlijke vruchten heeft geproduceerd, krijgen de bomen een tweede leven in de meubels. Vaak gecombineerd met andere materialen zoals metaal; resulterend in het prachtige product kast industrieel mango!

Mangohouten kasten brengen interieur op smaak

Alleen de klank van een mango kast doet het water al in de mond lopen. De heerlijke zoete vrucht met zijn exotische karakter doet je denken aan het paradijs en met de intrede van mango kasten in het interieur geven we precies die bijhorende warmte. De verschillende soorten bruin in een mangohout kast, de natuurlijke en soms grillige uitstraling maken de mangohouten kasten uniek. Het wordt daarmee een absolute eyecatcher in je interieur en perfecte plek om zaken in op te ruimen of juist pronkstukken of accessoires in te tonen. Multifunctioneler kan je het niet krijgen. En door de prachtige combinatie met staal zijn met name de kast industrieel mango en de tv kast mango industrieel enorm populair. Je brengt je interieur er als het ware mee op de juiste smaak.

Mangohout kast kopen bij Onstein

In onze webshop kan je eenvoudig je keuze maken en je mango kast online kopen. Maar het is zeker de moeite waard onze 3.000 m2 woonwinkel te bezoeken en je door onze deskundige medewerkers te laten adviseren over de vele opties. Bekijk daarnaast ons complete assortiment wandkasten en dressoirs voor nog meer woonideeën. Bij Onstein Meubelen wordt je kast netjes bezorgd door onze eigen bezorgservice. En zie je het niet zitten om de mango kast zelf in elkaar te zetten? Geen probleem, onze monteurs komen de kasten kosteloos bij je monteren en nemen het afval mee. Dat is de service die je bij Onstein Meubelen kunt verwachten. Meer informatie? Bel (0575-514537) of mail ([email protected]) om alvast meer te weten te komen over een mangohout kast die jij op het oog hebt!